Pan en een Snijplank
Stap 1: Verwarm de pan en fruit de uien. Als de de ui bijna klaar is moet de knoflook, verse kentjoer, verse laos, 2 daun salam bladeren en peper erbij.
Stap 2: Bak al deze dingen totdat alle sappen en smaken vrijkomen. (2 minuten)
Hierna kan de kipdijfilet in kleine stukjes ook in de pan.
Stap 3: Schep de kip regelmatig om zodat hij overal gelijk bruin wordt en de roze kleur compleet is verdwijnt.
Stap 4: Als de kip bruin gebakken is mogen de blokjes kippenbouillon, suiker, kentjoer (poeder) en 4 eetlepels ketjap er ook bij.
Stap 5: Blijf dit mengseltje 5 minuten bakken en roeren.
Stap 6: Gooi nu de mi en 3 eetlepels ketjap bij de kip. Roer dit weer voor 5 minuten door.
Stap 7: Nu kunt u de selderij toevoegen. Proef de saus en bepaal hoeveel zout en peper u erbij wilt doen.
Stap 8: Eet smakelijk! Het is al klaar!